Arbeidsregler i kantina

Arbeidsregler i kantina

Forstå 11_arbeidsregler_i_kantina_01.mp3 Jeg forstår et oppslag.
11_arbeidsregler_i_kantina_02.mp3

På pauserommet henger det et oppslag med arbeidsregler for kantineansatte. Sara er opptatt av å følge reglene på arbeidsplassen og leser på oppslaget.

11_arbeidsregler_i_kantina_03.mp3

Arbeidsregler i kantina
1 Vær presis! Vi begynner nøyaktig klokka sju.
2 Hvis du må være borte fra jobb, må du melde fra til din nærmeste leder så raskt som mulig.
3 Bruk uniform. Sett opp langt hår med strikk. Du kan bruke et lite sjal på hodet, men det skal passe til arbeidsantrekket.
4 Ha god personlig hygiene. Bruk også ren T-skjorte under arbeidsantrekket.
5 Husk håndvask før du utfører nye oppgaver på kjøkkenet.
6 Følg arbeidsinstruksene.
7 NB! Lær deg branninstruksene!
8 Gi alltid god service til kundene! Vær blid, positiv og hjelpsom!
9 Bidra til trivsel på arbeidsplassen. Det fremmer god helse.

© Fagbokforlaget | Kanalveien 51 | 5068 Bergen | Ordretelefon: 55 38 88 38 | Ordrefaks: 55 38 88 39 | ordre@fagbokforlaget.no | Cookies | Personvern